Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Sniper - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: Sniper (/temat-Sniper--1319)

Strony: 1 2

RE: Sniper - LOK Anschutz - 25-02-2011 17:11

Właśnie sprawdziłem skuteczność broni
" SG - 550 Sniper " i " HK G3/ SG1 "
jako tt testowałem te bronie po 5 rund i przyznaje, że i SIG 550 Sniper i HK G3/ SG1 są bardzo skutecznymi karabinami snajperskimi pół automatycznymi. A najbardziej skuteczne są na mape cs_alpin jeśli ktoś mi nie wierzy niech sam sprawdzi najlepiej jako tt.
BARDZO SKUTECZNE BRONIE.

RE: Sniper - Gwiazdor - 25-02-2011 18:39

snajper to jest bardzo fajna klasa, sam mam bodaj 15 lvl na nim. tylko nikt na tym nie gra, gdyz awp zadaje 100 hp/strzal ( chyba ze w heada trafisz, ale takiego komandosa nie ma szans bo tak biega ze ledwo go widac ).
nie ma opcji, zeby dawac w takie cos punkty, zeby zadawalo coraz wiecej obrazen przeciwnikowi, czyli im wiecej punktow dajesz tym wiecej zabierasz hp przeciwnikowi. jest tylko hp, kondycha, wytrzymalosc i inteligencja.
dlatego lepiej by bylo gdyby awp mialo 1/3, wiecej osob graloby ta klasa.

RE: Sniper - LOK Anschutz - 25-02-2011 19:57

Ale taki pół automatyczny HK G3/ SG 1 by się przydał.
zamiast scouta którym nikt nie gra to własnie HK g3/ SG 1
Dobra zamiana moim zdaniem. Bo scout jest słabą bronią i krótko dystansową i zadaje małe obrażenia a po testach uznałem , że HK G3/ Sg 1 jest odpowiednią bronią w miejsce scouta i o wiele lepszą i odpowiednią dla snajpa.

RE: Sniper - B3liar - 20-03-2011 16:03

Autoszmatami chcesz grać ? Lolz to powinno być w oddzielnej klasie premium .

RE: Sniper - L@LeK - 23-03-2011 21:17

popieram B3liar

RE: Sniper - Xaoo - 24-03-2011 19:43

Ludzie autocampa jest bronia snajperska... Tylko ze automatyczna... jest ona przynawana do tego rodzaju broni jak np realna bron Dragonov