Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Pytania (/forum-Pytania--5)
+---- Wątek: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. (/temat-Wywiad-z-Jake-iem-Do-przniesienia--12911)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 28-04-2014 23:54

(28-04-2014 23:21)Plpolak19 napisał(a):  Wywiady zazwyczaj pisze się językiem formalnym, ten wywiad wyżej powinien być tylko informacjami, które powinny Ci się przydać przy komponowaniu tego właściwego.
Wywiadów się nie pisze, tylko przeprowadza. Pytania owszem, powinny być zadawane z zachowaniem zasad kultury i pisowni, ale ciężko wymusić to samo od rozmówcy.
(28-04-2014 23:21)Plpolak19 napisał(a):  Dzieciaka Polaka? Co to ma znaczyć? Pewnie literówka xD.
Nie...

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - CandlE - 28-04-2014 23:55

Przepraszam bardzo. Tylko połowa była prowadzona na Steam. Druga połowa była live. DiKey nie, nie było bezpośrednio ze steam, bo po steamie był, jak już wspomniałem - notatnik, ktory w mojej wersji Windowsa nie obsługuje znaków PL troll

EDIT: Tak btw. Wy chyba wywiadów nie oglądacie, skoro sądzicie, że musi zawierać język formalny. Wywiad ma być łatwy w odbiorze dla każdej ze stron...

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 28-04-2014 23:59

@CandlE, wytłumacz mi proszę co czytelnika obchodzi to przy użyciu jakich programów był pisany artykuł/wywiad/cokolwiek? Oceniam to co zaprezentowałeś, a nie to co mogłeś zaprezentować, inaczej się nie da.

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - CandlE - 29-04-2014 00:02

DiKey ale ja nie twierdzę inaczej &D

Szczerze powiedziawszy ten wywiad trwał 3 dni troll

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 29-04-2014 00:11

Więc nie wiem czy jest sens otwierać kącik redakcyjny, skoro po 3 dniach możemy oczekiwać materiału na takim poziomie...

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - CandlE - 29-04-2014 00:29

To sobie poprowadź wywiadzik, na bank będzie na poziomie.

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - `Jake - 29-04-2014 08:38

Ale wy jesteście dziwni i to w cholerę ! Ciekawy jestem jak wy byście poprowadzili wywiad hę ? Chłopak zaproponował, zaprezentował go, a wy byście chcieli wszystko na wysokim poziomie. To jest normalne, że nic nie jest i nie będzie idealne więc się wam dziwie po co te zbędne komentarze ? Ahhh zapomniałem...przecież WY jesteście idealistami.

Zapewne włączyliście google...zobaczyliście jak przeprowadza się wywiad i zaczęła się wasza jazda -.-

500 POST !!! &D &D &D &D troll troll troll troll

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 29-04-2014 10:26

Przepraszam bardzo, to nie ja startuje na redaktora. Jake, fajnie, że bronisz kolegi, ale chyba zapomniałeś, że ten temat miał służyć ocenie umiejętności pana redaktora, a co za tym idzie zadecydowaniu o utworzeniu (lub nie) działu przez niego proponowanego...

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - `Jake - 29-04-2014 10:30

Spokojnie. Ja tutaj nikogo nie bronię i nie chcę bronić ale na tym forum powinno się zdecydowanie więcej dziać...Candle za pomocą tych wywiadów może pomóc. Zawsze lepsze to niż nic. A wy chcielibyście mieć wszystko wyłożone tak jak doświadczony z kilkuletnim stażem redaktor. Trochę wsparcia, a nie krytyki. Bo zdanie jest źle sformułowane bo słowo "Cię" ma być z dużej litery, a nie z małej. O takie małe drobnostki się czepiacie...

RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 29-04-2014 10:37

Oj Jake, Ty i to twoje myślenie "skoro tak jest to musi tak być" facepalm
Najlepiej by Ci było w dziczy, bez ognia, mowy, narzędzi - bo przecież to takie drobnostki, a Ty się cieszysz z tego co masz. Biegałbyś sobie wesoło na golasa krzycząc "aoaoaouuu", ale niestety cywilizacja pokrzyżowała Twoje plany. Proszę nie zabieraj już więcej głosu w tym temacie, wszyscy zrozumieli co chciałeś przekazać.