Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi (/temat-Nowy-COD-trial-propozycje-bugi-skargi--1112)

Strony: 1 2

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - tomas - 07-02-2011 16:30

Zgadzam się z Kamilem a jeśli chodzi o klasy to mógłbyś dodać kilka nowych ale nie premium bo te 2 klasy w poruwnaniu do poprzednich są niedopracowane proponuje ci jako następną klasę dodaj nap. Alkaida która będzie posiadała ak47 deagle i he grenade i 100hp dlatego bo ma zaje..... bron a jeśli będziesz robił jeszcze nowe klasy do skonsultuj sie z użytkownikami jakie klasy by chcieli a ty byś sobie skorygował i dodał jakieś fajne klasy.
Ps dodaj kilka slotów ok!

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - kupa1234 - 07-02-2011 16:47

O slotach pisaliśmy nie mam kasy... więc nie wałkujcie tego ciągle.. Żołnierz dostanie startowe hp 125, pielęgniarka będzie miałą o 15 mniej hp niż ma startowego więc wasze hp upadnie jeszcze o 15. Nie chcę by każdy grał nowymi klasami, i pielęgniarką tylko wieloma. Da\latego postanowiłem dodac nowe bronie itd do starych klas.

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Bobi - 07-02-2011 16:51

Noo okej mogę się zgodzić no ale dodaj coś nowego dla pielegniarki ... bo tak tylko obniżasz hp;]

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - tomas - 12-02-2011 21:02

dodaj do pielegniarki cos nowego np jakąś broń lub mine czy dynamit pomyśl nad tym

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Kamil - 12-02-2011 23:22

Wtedy już kompletnie nie będzie gry.

Taki nożownik ma ileś tam rakiet, z czego np. ja przy 25 lvl'u biję z nich po 100+, Demolitions ma te powalone dynamity, którymi ludzie spamują (pozdrawiam gdfg xD), Ridick też, po prostu teraz nie opłaca się grać z ludźmi typu Madboy, który ma 90+ nożownika i jeszcze niedawno, kiedy zaczynałem grę strzelcem wyborowym, wystarczyła jedna jego rakieta, żeby mnie zabić. I gdzie tu sens? Gdzie przyjemność z gry? Wszystko przepadło :
Zobaczymy czy nowa wersja CoD'a zmieni server na lepsze czy na gorsze...

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Bobi - 12-02-2011 23:45

Zróbcie coś z pielegniarką ... !

RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - gdfg - 13-02-2011 00:32

Dzięki K@mil za pozdrowienia. To prawda, ja spamuję dynamitami, ale o to chodzi w demolitionie :P