Wierszyki o cs'ie :D - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Gry i zabawy (/forum-Gry-i-zabawy--159) +---- Wątek: Wierszyki o cs'ie :D (/temat-Wierszyki-o-cs-ie-D--10743) Strony: 1 2 |
RE: Wierszyki o cs'ie :D - KuBa - 25-08-2013 09:39 Poranek ósma rano, nie mogę spać bo muszę grać, na chatę z kolegami pohandlować em czwórami (m4) rozprawić się z noobami, trudny dzień konter strajczyka czeka czeka, mama na tibie narzeka... Piąta godzina oczy bolą, wyloguje się jak koledzy pozwolą trzeba się wykazać silną wolą... Level i skille bić 10 godzin na kompie to naprawdę nic, bo jestem zahartowany, nagrany jestem konter strajkowicz po[cenzura]any [...] Laski odstawiam na drugi plan, bo dziewczynę w CS'ie mam... E! w piłkę pograć nie, bo czas marnuje się, poco mi koledzy w szkole same książkowe mole, mam przyjaciół na deathrunie (dedrunie), yo!... Kiedy czas mam to gram a czas ciągle mam więc będę grać ile sił w komputerze... Mam ambicję, wysoko mierzę - chce mieć level numer sto, grać grać to jest motto! Jakby tego było mało na CS'a miliony by się wydawało... Wszyscy koledzy... Ze wspólnych stron - Konter Strajk - to nasz wspólny dom, po co mi mama, po co mi tata, przecież w CS'ie mam brata.. CS wychowuje nas na Wojowników, ulicznych zabijaczy, CSowskich hakerów... Bije Cię jakiś gnój, każdy mnich to ch[cenzura]j, dobije level i będzie mój.. Nie grasz - jesteś kolego zerem, sram na komunikaty w TVNie... Gdy jestem w szkole - odliczam czas do grania. RE: Wierszyki o cs'ie :D - Krrrrissu - 25-08-2013 11:15 jaki cover RE: Wierszyki o cs'ie :D - ThisIsLive - 25-08-2013 14:50 Dobre Chris i tak najlepszy w rymowaniu na razie RE: Wierszyki o cs'ie :D - Mis Puhatek - 25-08-2013 16:37 kuba 6 pkt na 10 . Wyniki 31 sierpnia RE: Wierszyki o cs'ie :D - Mis Puhatek - 27-08-2013 08:49 @refresh 2 RE: Wierszyki o cs'ie :D - Mis Puhatek - 02-09-2013 08:07 Dobra wyniki konkursu: Kriss / WIN Zabawa trwa dalej do wygrania 3 repy ;D RE: Wierszyki o cs'ie :D - iS[t] - 02-09-2014 19:29 Wbijam na c's z Moim skillem z LS ide szybko do TT bo moj kolega cisnie sie gej ! ide na gale a tam wylatuja same banie. to tyle . Ps. Ten pierwszy wyraz "Z moim skillem z LS" mialo byc to zart no nie miałem co wymiślic i LS tylko mi podszedł do glowy oceniaj ! |