Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Test dla kandydatów na adminów - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146)
+---- Wątek: Test dla kandydatów na adminów (/temat-Test-dla-kandydatow-na-adminow--10093)

Strony: 1 2 3

RE: Propozycja - Admin - 10-07-2013 03:29

Ogólnie to te pytania Obeya są idiotyczne xD Może jeszcze trzeba będzie wiedzieć kiedy założono sieć, kiedy poszczególne serwery, jakie mody mieliśmy, znać na pamięć IP serwerów, nicki wszystkich adminów wraz z ich numerami GG i rozmiarem buta? &D

RE: Propozycja - MYTHBUSTERS - 10-07-2013 08:45

Hehe, potwierdzam mojego przedmówcę.

Proponuję, aby jakieś osobie (tylko nie DiKey'owi) wszystkie osoby wysłały na PW propozycje pytań, a dana osoba wybierze z tego najlepsze pytania i prześle je na PW DiKey'owi (ja tam nawet się piszę żeby taką osobą być "sortującą pytania" &D), ale to już sobie ustalcie między sobą ;)

RE: Propozycja - ZaQ - 10-07-2013 20:05

Fajnie ale te pytania muszą być konstruktywne i nie takie banalne. Trzeba się głębiej zastanowić

RE: Propozycja - MYTHBUSTERS - 10-07-2013 21:05

To żeby nikogo tym nie przemęczać, to proszę mi na PW przysyłać propozycję pytań (i tak nie mam co robić na kompie tylko siedzę na forum).

Osobiście też jakieś ciekawe i podchwytliwe pytania skonstruuje.

RE: Propozycja - ZaQ - 11-07-2013 10:19

A moze mi, bo ja totalnie nie mam nic do roboty

RE: Test dla kandydatów na adminów - DesperadoS - 16-07-2013 20:56

Fajny pomysł tylko żeby nie było głupich pytań

RE: Test dla kandydatów na adminów - 4Fun™ - 16-07-2013 21:02

Dobry pomysł

RE: Test dla kandydatów na adminów - .:ProXima:. - 17-07-2013 02:09

dobry pomysł, bo jak patrzeć na ten dr, to admini nie wiedzą nawet jak piszą podanie czy znają regulamin, po prostu wypełniają punkt by mieć jak najwięcej ludzi do przekonania ich do siebie:)

RE: Test dla kandydatów na adminów - misiaa. - 17-07-2013 11:21

Pomysł okej ale to ma wypalić ? Na co wy liczycie. Żeby DiKey normalnie podanie rozpatrzył czeka się 2 miesiące a co dopiero jakby miał każdej osobie test zrobić ;D DiKey to leń wybierzcie kogoś innego do tych testów ;D

RE: Test dla kandydatów na adminów - ConverSiara - 18-07-2013 02:06

Ja będę pytała xD!
Sarkazm . DiKey z tego co wiem chciał robić wszystko, a nie robi nic.
Pomysł więc zbędny ,bo nawet gdyby go zaakceptowano, to diki nie będzie robił żadnych testów tylko każdego przepuści.

PS. Widzę, że był na tyle złośliwy i zabrał mi admina, bo nie umiał zrozumieć, że ktoś nie miał jak kogoś poinformować że go nie będzie, bo kur*a jego maćka nie miał neta. Pozdro .