Najlepszy samochód według użytkowników - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Sport i Motoryzacja (/forum-Sport-i-Motoryzacja--110) +---- Wątek: Najlepszy samochód według użytkowników (/temat-Najlepszy-samochod-wedlug-uzytkownikow--6808) Strony: 1 2 |
Najlepszy samochód według użytkowników - Kamil - 01-03-2012 14:44 Strzała. Obstawiajcie najlepsze samochody według Was, miło by było, gdybyście dołączyli zdjęcie Osobiście uważam nowsze samochody za dużo gorsze i słabsze od tych starych, amerykańskich cudów techniki. Moim marzeniem jest Dodge Charger z 1970 roku. Silnik 5.2 (minimalnie), 420KM, piękny wygląd. Czego chcieć więcej? RE: Najlepszy samochód według użytkowników - caclav - 01-03-2012 17:09 A dla mnie marzeniem jest 2012 Ford Shelby GT500 Silnik 5.4L, 550KM, 6-cio biegowa skrzynia biegów http://zapodaj.net/6266c8714214.jpg.html RE: Najlepszy samochód według użytkowników - DeviLs - 01-03-2012 17:30 mi sie podoba taki mustang http://imageshack.us/photo/my-images/208/67mustang5.jpg/ RE: Najlepszy samochód według użytkowników - Virtuoz - 01-03-2012 17:52 Piękny Dodge Challenger Trochę o nim skopiuję
Dodge Challenger SRT10 - producent postanowił sprawdzić, jaki będzie efekt przeszczepienia jednostki napędowej o mocy 600 KM pod maskę niedawno zaprezentowanego Challengera. Powstały w wyniku eksperymentu Dodge Challenger SRT10 Concept jest co prawda prototypem, ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że wóz zostanie wprowadzony do produkcji. Ognisto czerwona karoseria Challengera otrzymała karbonową maskę z której wystaje wlot powietrza. Jego kształt nawiązuje do elementu doprowadzającego powietrze do legendarnego silnika Hemi z niemniej legendarnego Plymoutha Cuda. Ponadto piekielnie mocny Dodge otrzymał spojler na klapie bagażnika oraz dyfuzor pod przednim zderzakiem. Oba elementy wykonano z włókna węglowego. RE: Najlepszy samochód według użytkowników - Pablo - 01-03-2012 22:32 Tego auta chyba nie trzeba przdstawiac ;] Jednak dla tych co go nie znaja (kurde jak mozna nie wiedziec co to jest Aston Martin DB9 Do Kamila Ja tez lubie amerykanskie "Muscle Car" Ps Troche zaszalalem z wielkoscia zdjec wiec jak cos to je zmniejsze. Ale im wieksze tym wiecej szczegolow tego piekna widac RE: Najlepszy samochód według użytkowników - L@LeK - 02-04-2012 20:14 że to ma swoje lata, w takim aucie czuje komfort RE: Najlepszy samochód według użytkowników - xX4EverXx - 03-04-2012 10:09 Czego chcieć więcej??? 1999 Lamborghini Diablo VT – Yellow – Side Angle RE: Najlepszy samochód według użytkowników - Spike - 24-04-2012 15:15 Marzę o takim cudzie!! RE: Najlepszy samochód według użytkowników - biszkopt - 21-12-2012 00:00 Bardzo udanym moim zdaniem autem jest Renault Laguna II Tak wygląda tył jej ( jest w załączniku ) Sam posiadam ( nie ja tylko rodzice ) takie autko 1.9 105 km ( ta słabsza wersja konna ) Śmiga się tym jak samolotem , z tyłu bardzo dużo miejsca PS. jak będe miał okazje pokaże wam "moją" Lagune @Pablo zależy jak się takie auto użytkuje i jak się onie dba Stan techniczny "mojej laguny" jest wpros idealny + swierze auto bo z 2005 roku i tylko 110tys przebiegu , 1 właściciel z Francji prawdopodobnie starszy facet i od paczatku zakupu co 10tys wymieniany olej w silniku w serwisie Renault potwierdzone , udokumentowane RE: Najlepszy samochód według użytkowników - Admin - 21-12-2012 13:30 Chevrolet Camaro w wersji cabrio, bitchys!! |