Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! (/temat-BAN-GWIAZDOR-POPIS-LOKA-JAKO-ADMA--602)

Strony: 1 2

BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Gwiazdor - 23-12-2010 18:15

Witam,
kolejny raz dostalem bana, juz sie nawet przyzwyczailem, ale tym razem to admin polecial po bandzie. Mapa dust2 rozpoczyna sie kolejna runda, mija jakies 7 sec rundy, Lok jak zwykle, bo inaczej nie umie przeciez, chcial zaraszowac. A ze akurat mialem item - awp sniper, to sie kolega nadzial. I co sie dzieje wtedy?! Dostalem bana za nie wykonywanie celow mapy i paki. Pomine ten zaisty fakt, ze paki nie mialem. Wydaje mi sie, ze lokowi scisnelo dupe, ze go zabilem i taka jest smutna prawda. Bana dostalem na 30 min, nie jestem nalogowcem, swoje odczekam.
PS. czekam na wyjasnienia w tej sprawie. LOGICZNE.
Pozdrawiam
Gwiazdor

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - LOK Anschutz - 23-12-2010 20:29

Przez pare rund ciągle kampiłeś na spocie jako tt na dd2.
Na tej mapie tt ma nie kampic tylko podkładać pake i chronić tego z paką, a ty ciągle kampiłeś w 1 miejscu.

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Kamil - 23-12-2010 20:51

Jeśli on nie miał paki, a paka nie leżała na ziemi tylko ktoś ją miał, to ban jest nieuzasadniony.

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Gwiazdor - 23-12-2010 20:56

Oczywiście, ze jest nieuzasadniony, gdyz paki nie mialem, byl poczatek rundy Lok chcial zaraszowac, wiec sobie na niego poczekalem. Nie musialem biec od razu na bs'a bo nie bylo takiej potrzeby skoro nie mialem paki ( nigdzie nie lezala, bo przeciez byl to poczatek rundy - to chyba oczywiste). Tak wiec, czekam na jakies przeprosiny czy cos? Chyba na tyle moge liczyc od tak szanujacego sie serwera i adminow, prawda?

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - picek900 - 23-12-2010 21:36

(23-12-2010 20:56)Gwiazdor` fun napisał(a):  Oczywiście, ze jest nieuzasadniony, gdyz paki nie mialem, byl poczatek rundy Lok chcial zaraszowac, wiec sobie na niego poczekalem. Nie musialem biec od razu na bs'a bo nie bylo takiej potrzeby skoro nie mialem paki ( nigdzie nie lezala, bo przeciez byl to poczatek rundy - to chyba oczywiste). Tak wiec, czekam na jakies przeprosiny czy cos? Chyba na tyle moge liczyc od tak szanujacego sie serwera i adminow, prawda?

ja dzisiaj też miałem taka sytuacje ;)

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Gwiazdor - 24-12-2010 13:51

Widze, ze LOK nie ma juz w tym temacie nic do powiedzenia. Przykre, ze nie potrafi przyznac sie do bledu. :O

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Gangster - 24-12-2010 14:01

Dokładnie Gwiazdor:)
LOK wystarczyło by się przyznać i przeprosić:)

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Zohan - 25-12-2010 19:55

No nie ładnie LOK, ale myślę, że się jakoś dogadacie. LOK powinieneś coś powiedzieć Gwiazdorowi...

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Gwiazdor - 26-12-2010 21:56

Trudno, skoro on nie czuje, ze zle zrobil. Ja sie czuje lekko pokrzywdzony, bo zawsze byla fajna atmosfera na serwie wszystko stykalo, a jak przyszlo co do czego, to sie nawet do bledu nie potrafi przyznac :O

RE: BAN GWIAZDOR + POPIS LOKA JAKO ADMA! - Kamil - 26-12-2010 23:59

Ostatnio całkiem często zdarzają mu się takie 'pomyłki'...

No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić Cię ZA NIEGO. Mam nadzieję, że taka sytuacja już więcej się nie powtórzy.