Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum (/temat-Konkurs-graficzny-%C5%9Awiateczne-i-zwykle-logo-forum--5340) Strony: 1 2 |
Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Admin - 03-12-2011 15:50 To chyba nasz pierwszy konkurs graficzny, więc liczę na waszą aktywność, by w przyszłości mogły być kolejne Konkurs polega na wykonaniu pracy graficznej, a mianowicie loga DeathRun.pl w dwóch wersjach - normalnej i swiątecznej. Zwycięskie prace zostaną użyte na forum
Nagrody: Za normalne (takie na co dzień ) logo, które będzie używane na forum przewidziano: Prywatny Serwer Counter Strike 1.6 11-slotowy. Za logo świąteczne, które będzie używane podczas okresu świątecznego przewidziano: Admina z VIPem na wybranym serwerze na miesiąc lub wybraną odznakę BF2 + 1000 fragów. Jedna osoba może wygrać obie nagrody Wzór zgłoszenia: [b]Logo zwykłe:[/b] Pytania i komentarze proszę kierować na GG 997973 Zgłaszając swoją pracę do konkursu wyrażasz zgodę na używanie i modyfikowanie jej przez forum DeathRun.pl bez żadnych ograniczeń czasowych. RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Kaczorek ^^ - 03-12-2011 16:51 Logo świąteczne: Poprawione, duże + DRUGIE. NA KOŃCU JEST POST O TYM. RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - ShoUter - 03-12-2011 17:57 Logo świąteczne: To moja 1 większa i myślę że najlepsza praca.... Pracuję w gimpie także nie ma koksów Nie poddaję się z byle czego. Gimp ma coś takiego w sobie że daje białe tło, ale chcący dodać na forum zostaje napis bez tła . RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - PYSKu - 03-12-2011 17:58 Logo świąteczne:Wiem że te logo kaczorka jest niepowtarzalne ale chciałem coś od siebie zrobić RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - ArtiQ - 03-12-2011 18:25 Logo świąteczne: Dodaję wersję ze zmienionym napisem Logo zwykłe: Wersja ze zmienionym napisem: Możliwa pełna edycja. W razie potrzeby proszę o kontakt. RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - mag!k aka Faja. - 05-12-2011 21:45 Lapcie cos takiego zrobilem sorry ze na imageshack ale nie wiedzialem jak inaczej wrzucic :/ http://imageshack.us/photo/my-images/821/94002821.png/ RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Mistrzunio1916 - 09-12-2011 15:56 Logo zwykłe RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - ZeRo_SkIlA - 10-12-2011 00:42 [attachment=110] trzeba kliknąć na obrazek [attachment=112] ponownie kliknij na obrazek RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Dj Warem - 10-12-2011 19:45 no cóż, zostałem zbanowany to chyba już nie ma sensu wstawiać loga do konkursu. @edit jezeli przez to nie jestes skreslony z konkursu to wstawiam. prostota i bez przepychu (chyba) Logo zwykle RE: Konkurs graficzny - Świąteczne i zwykłe logo forum - Kaczorek ^^ - 11-12-2011 11:46 Nie wiem co można jeszcze dawać, ale daje. Logo świąteczne: 2 w konkursie http://i43.tinypic.com/294neqq.png |