Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Zaniedbanie ! - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: Zaniedbanie ! (/temat-Zaniedbanie--1492)

Strony: 1 2

Zaniedbanie ! - Bobi - 13-03-2011 11:15

Siema , chciałbym poruszyć temat że nikt nie zarządza serwerem chcemy ranking którego nie ma chcemy dużo rzeczy które proponujemy a AliaSs nic z tym nie robi . Trochę się martwię jako admin o ten serwer dlatego pomyślałem że trzeba ten temat poruszyć . Tak samo jak nie mamy jasności z naszymi lvlami czemu niektórym zostały odebrane lvl a nie którym NIE! Dlaczego ? Proszę po prostu Administrację serwera "czyli AliaSsa " o to żeby się zajął trochę serwerem bo po prostu Gracze wymagają chcą po prostu móc uczestniczyć w rozwoju serwera :) a AliaSs po prostu zgarnia tylko kasę . Dzięki za wszystko na serwerze bo to naprawdę fajny serwer ale jak by się brało pod uwagę uwagi i propozycję graczy to by było o wiele lepiej wiem jako gracz bo sam gram na tym serwerze bardzo długo i dlatego jeszcze raz proszę AliaSsa żeby poświęcił trochę czasu na ten serwer a jak nie ma czasu ja chętnie odkupię od niego ten Serwer :)

RE: Zaniedbanie ! - Dejwid/mp3 - 13-03-2011 11:57

Sam chcialem taki temat poruszyc :P:P No bobi masz racje AliaSs od bardzo dlugiego czasu troszke zaniedbal server nawet jak mial dostep do internetu to malo co z nim robil a przez to traci graczy juz pare osob odeszlo z czasem bedzie coraz wiecej az za pare miesiecy server upadnie.

RE: Zaniedbanie ! - LOK Anschutz - 13-03-2011 12:01

Świetnie Bobi ,że zabrałeś głos w tej sprawie.
I za to S zacunek dla Ciebie;D + Reputacji ;D
Serwer rzeczywiście zaniedbany!!
Jestem tego samego zdania .
Od tamtego roku już słyszymy od Aliasa, że będzie nowa wersja CoD MOD ale jak widzimy jest już wiosna i jest już marzec i dalej tej nowej wersji CoD niema.
Sam zauważyłem ,że frekwencja graczy przykro mi to mówić lecz zaczyna spadać.
Sami widzieliście jak ja starałem się myśleć nad nowymi klasami do wprowadzenia i nowymi rzeczami.
Lecz jak już widać na tych postach osiadła tona kurzu i sieć zapomnienia.
Rozumiem , że każdy ma własne życie prywatne lecz jeśli już zobowiązuje się do robienia serwa z modem to to też zobowiązuje do czegoś.
Miło było by jak by Aliass zajrzał do każdego posta z propozycjami i chociaż się co do każdej propozycji wypowiedział.

RE: Zaniedbanie ! - caclav - 13-03-2011 12:29

(13-03-2011 11:15)Bobi napisał(a):  AliaSsa żeby poświęcił trochę czasu na ten serwer a jak nie ma czasu ja chętnie odkupię od niego ten Serwer :)

Fajnie by było jakby AliaSs poświecił czasu na server. A jeśli byłaby taka możliwość odkupienia servera to było by jeszcze lepiej dla sieci serwerów ale to już zależy od AliaSa i DiKeya i bądźmy dobrej myśli :)

Dziękuje i Pozdrawiam CaclaV®

RE: Zaniedbanie ! - Kamil - 13-03-2011 12:38

Jak miałem admina to chciałem coś zrobić, bo AliaSs miał serwer (ma nadal) daleko i głęboko. Co usłyszałem w odpowiedzi? 'Rządzisz się serwerem'. Stwierdziłem, że nie ma sensu pracować z kimś takim jak AliaSs, wolę DiKeya, który przynajmniej interesuje się swoją siecią.

Ja bym zarzucił innym pomysłem - zrobić WŁASNY serwer CoD, który byłby często aktualizowany i 'ulepszany'.

A, Bobi - wiesz, że nic do Ciebie nie mam, ale jak już mówiłem/pisałem kiedyś, nie nadajesz się na H@ :D

RE: Zaniedbanie ! - Bobi - 13-03-2011 20:54

Ja wcale nie musiał bym być H@ po prostu bym dał kogoś na te stanowisko a ja bym tylko doglądał serwer :) a żeby zrobić własny serwer i go wypromować i jeszcze na tym zarobić to trochę pracy też jest i oczywiście czasu :) wiec lepiej ulepszyć to co jest w coś lepszego ...
A tak w ogóle byłem dziś na kacu i taką miałem myśl to napisałem :D Kiedyś pamiętam o 9 rano jak wchodziło się na serwer w TYGODNIU to było po 13 osób nawet a teraz ledwo może 3 to jest różnica wiadomo że będą przychodzić nowi gracze ale szybko się zniechęcą bo ten cod to żadna rewelacja , poświęciłem ostatnio trochę czasu żeby przejrzeć parę serwerów z cod modem i powiem wam szczerze to co jest tutaj to nawet nie 10% co jest na serwerach początkowo po itemach klasach i różnych rzeczach jak na przykład item dzięki któremu jesteś niewidzialny i jest tylko twój cień :)

RE: Zaniedbanie ! - Gangster - 14-03-2011 23:37

Wiecie my możemy sobie pisać a AliaSs i tak zrobi co będzie chciał. Ja osobiście już nie gram na cod bo mi sie znudził, poniważ to jest wojna jak nie na dynamity to na rakiety i tak w kółko:D

RE: Zaniedbanie ! - Admin - 14-03-2011 23:43

Nie chce mi sie tego czytać, ale tylko informuje, że aliassa nie będzie przez kolejne 2 tygodnie.
Haracz za adminy ma zbierać jakiś jego qmpel. Ten COD pewnie nie należy do najlepszych,
ale na pewno taki jest ! bo to w końcu "U AliaSs`a" xD

RE: Zaniedbanie ! - Kamil - 15-03-2011 00:00

Nie rób sobie jaj z takiej poważnej nazwy! :D

RE: Zaniedbanie ! - Gangster - 15-03-2011 00:10

hahaah :) Dikey dobre:D