[KONKURS] Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: [KONKURS] Nazwa Sieci Serwerów Minecraft (/temat-KONKURS-Nazwa-Sieci-Serwerow-Minecraft--12057) Strony: 1 2 |
Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Mefiu - 16-02-2014 09:41 Nazwa? Na czym polega konkurs? Konkurs polega na wymyśleniu nazwy dla sieci serwerów minecraft Zasady & Regulamin - Nazwa może być w języku Angielskim jak i Polskim. - Nazwa nie może zawierać znaków specjalnych "ó, ą, ż, ę, @, $, ^, & etc." - Nie ma limitów propozycji - każdy pisze tyle ile mu wyobraźnia dała. - Nie może to być nazwa istniejącej sieci - wszystko sprawdzę, a oszuści zostaną ukarani. Nagroda Za wygranie konkursu dostaniemy upominek w postaci kilku monet. (Nie ma drugiego i trzeciego miejsca!)
Konkurs trwa do czasu aż wyłonię zwycięską nazwę!
RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - NoFe4R - 16-02-2014 09:56 "Nazwa sieci serwerów majnkraft" albo "majnkraft mefia" RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Mefiu - 16-02-2014 10:04 (16-02-2014 09:56)NoFe4R napisał(a): "Nazwa sieci serwerów majnkraft" albo "majnkraft mefia" Nie
Nazwa ma być 'profesjonalna'. RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - sebaglock - 16-02-2014 10:47 "Siec serwerow minecraft by Mefiu" RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Mefiu - 16-02-2014 10:58 Myślicie coś, adres strony będzie wyglądał "SiecSerwerowMinecraftByMefiu.pl"? Trochę powagi. RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Japko - 16-02-2014 11:32 A to ma być TWOJA sieć serwerów czy ogólnie dla 3DR ? @Edit MefiuComesAlive (czyt. Mefju Kołms Alajw) Path of Minecraft (czyt. Paf of Majnkraft) Mefius Crafting World (czyt. Mefjus Krafting Łorld) (wyjaśnienie - Mój angielski nie jest perfekcyjny więc przepraszam, ale pisząc tą nazwe miałem na myśli coś w typie "Świat Craftowania Mefia") Mearth (nawiązanie do Ziemi - earth) (czyt. M-e-r'-f) (r' - zmiękczona współgłoska r) MefiuCraft (czyt. Mefjukraft) Zero wyobraźni, ale może coś się spodoba. RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Mefiu - 16-02-2014 11:58 Cytat:Mearth (nawiązanie do Ziemi - earth) (czyt. M-e-r'-f) (r' - zmiękczona współgłoska r)Ta nazwa najbardziej mi się podoba. Zapraszam do pisaniach swoich propozycji. RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - KuBa - 16-02-2014 12:48 MineSurv hoho RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - xsardas™ - 16-02-2014 13:16 McElita.pl Potem edytuje jak przyjdzie mi jakiś pomysł do głowy RE: Nazwa Sieci Serwerów Minecraft - Kamil - 16-02-2014 14:06 endercraft.eu nethercraft.eu zombiekill.pl apocraft.pl ('apo' od 'apokalipsa' ) |