Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Kilka pomysłów - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146)
+---- Wątek: Kilka pomysłów (/temat-Kilka-pomyslow--11706)

Strony: 1 2

Kilka pomysłów - Mefiu - 22-01-2014 10:39

Przedstawię wam tutaj kilka moich pomysłów dot. forum.
Ikony Działów
Każdy dział na forum ma inną ikonę. - ikony mogę podesłać, więc nie będzie z tym problemu.
Tylko jest jedno, ale, bo po wgraniu tego pluginu nie będzie już ikonek pokazujących, że w tym dziale są nowe posty etc., niestety.

Przesunięcie ShoutBoxa na górę
Na forum brakuje przycisku "Przeskocz na koniec strony" i musimy niepotrzebnie zjeżdżać na sam dół strony, lub wpisać w adresie strony http://www.deathrun.pl/sb.php , a zajmuje to więcej czasu, więc myślę, że u góry lepiej by to wyglądało i byłoby wygodniejszą opcją. - problemu z tym nie ma, wystarczy w innym miejscu dodać kod.

Tabela serwerów - kolory nicków
Kolejną propozycją jest zmiana kolorów nicku w tabeli serwerów, bo tylko Pablo ma kolorowy nick, a reszta ma jak zwykli użytkownicy, zresztą ten nick Pabla też ma zły kolor, bo Administrator ma już czerwony kolor, więc to jest też do poprawy. - myślę, że rozumiecie o co mi chodzi.

Dział Regulamin
Proponuję, aby dział Regulamin miał kolor czerwony, ponieważ będzie się od razu rzucał w oczy. - Tak miałoby to wyglądać: Regulamin

RE: Kilka pomysłów - Obey138 - 22-01-2014 10:46

Ikony działów można skopiować z poprzedniego stylu

RE: Kilka pomysłów - misiaa. - 22-01-2014 12:16

Ze wszystkim się zgodzę oprócz z przeniesienie sb na górę. Forum nie jest tak długie żeby zjechanie na dół było jakimś wielkim problemem. No i te ikony to tak jak Obey napisał. Tamte były dobre :)

RE: Kilka pomysłów - Gwiazdor - 22-01-2014 12:30

(22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a):  
Kolejną propozycją jest zmiana kolorów nicku w tabeli serwerów, bo tylko Pablo ma kolorowy nick, a reszta ma jak zwykli użytkownicy, zresztą ten nick Pabla też ma zły kolor, bo Administrator ma już czerwony kolor, więc to jest też do poprawy. - myślę, że rozumiecie o co mi chodzi.

No ja właśnie nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi kolorami, możesz jaśniej?

RE: Kilka pomysłów - Mefiu - 22-01-2014 12:34

Gwiazdor, to jest kolor Jake, a w tabeli serwerów ma zwykły kolor jak użytkownik. Pablo ma teraz czerwony kolor, bo ranga Administrator ma czerwony kolor, a w tabeli serwerów ma Niebieski kolor. Chodzi mi oto, aby w tabeli serwerów opiekunowie mieli takie kolory jak ich ranga.

RE: Kilka pomysłów - Admin - 22-01-2014 14:25

Niepotrzebne, będzie zamulać.

Przesunięcie ShoutBoxa na górę
można zrobić ankietę
prawdopodobnie nie będzie tam wypisanych opiekunów

Dział Regulamin
Proponuję, aby dział Regulamin miał kolor czerwony, ponieważ będzie się od razu rzucał w oczy. - Tak miałoby to wyglądać: Regulamin
spoko, można ustawić &D

RE: Kilka pomysłów - Gwiazdor - 22-01-2014 17:00

@★ matthew teraz już rozumiem.
@❖ DiKey, wydaje mi się, że to dobrze, że jest info w tej tabelce z tym kto jest opiekunem, bo jak ktoś wchodzi na forum i potrzebuje pomocy to od razu rzuca mu się w oczy do kogo pisać, i nie trzeba dodatkowo szukać.

RE: Kilka pomysłów - `Jake - 22-01-2014 20:35

Jaki mój kolor ? &D Nie kumam xD

RE: Kilka pomysłów - Mefiu - 22-01-2014 20:36

Cytat:Jaki mój kolor ? &D Nie kumam xD
No chodzi o to aby twój kolor w tabeli serwerów był taki sam jak ten na forum. ;)
Rozumiesz? &D

RE: Kilka pomysłów - `Jake - 22-01-2014 20:40

W tabeli serwerów ! ;c jej dalej nie rozumiem;c