Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi (/temat-Nowy-COD-trial-propozycje-bugi-skargi--1112) Strony: 1 2 |
Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - bobok - 06-02-2011 19:17 Nie wiedziałem w jakim dziale założyć ten temat, tu czy w skargach, postanowiłem jednak tutaj Na początek skarga dlaczego nie ma Ridicka? Zamiana Ridicka na Nożownika jest nieopłacalna dla graczy.Jest teraz Nożownik, którym się w ogóle nie opłaca grać, patrząc na takiego komandosa. Porównując te 2 klasy komandos jest dużo lepszy. Obie klasy zabijają z noża (PPM), komandos na Deagla a nożownik USP/Glock, Komandos dodatkowo szotgun (wiem że się tak nie pisze). Pancerz i HP pewnie porównywalne Kolejna sprawa klasa Kapral, czyli pewnie przykoxowany shrek - 15 dynamitów ?? przecież nie będzie się go dało zabić, ani nawet do niego zbliżyć. Chyba że dynamity będą co 3-5 sekund Pielęgniara ma obniżony poziom HP ale i tak w porównaniu z innymi klasami będzie najlepsza, teraz jest bardziej opanerzonym Ridickiem z gorszą bronią Co jest z tymi punktami z kondycją, daje 70 pkt w kondycje to powinienem latać po mapie, a biegam tak jakbym dał tylko 10 pkt. Przy 70 biegam porównywalnie do innych klas i nie jestem wcale od nich szybszy RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - kupa1234 - 06-02-2011 19:34 Bobok to jest trail... czyli wersja co kiedyś zrobiłem niedopracowana nie ma wszystkich klas, itemów i nic normalnie nożownik jest w 95% niewidzialny cicho biega itp... RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - bobok - 06-02-2011 19:53 a to jak tak, to czekam na pełną wersję a z tym bieganiem mozesz sprawdzić tylko RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - caclav - 06-02-2011 20:06 ale żeby jeszcze nie usuwać klasy ridicka RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - [PRO] Uliczny - 06-02-2011 21:04 ridick i nożownik to osobne klasy powinny być najlepiej by było wtedy AliaSs bardzo dobre są te nowe klasy RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - bobok - 06-02-2011 21:42 i zmień bo są 2 głosowania na mapy na koniec czasu RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - kupa1234 - 06-02-2011 21:52 Więc tak ridicka dodałem, Komandos ma 2 shoty. Postanowiłem robić tak że będę dodawał co jakiś czas unowocześnienie z pełnej wersji co mam coda, i na 15 slotówce jak już będzie to przesadą np. ilość klas itp to przestanę dodawać aż kasę uzbieram na sloty. Jeśli widzicie jakieś bugi itp.. pisać. Niedługo zrobię osobny temat i tam będę pisał wszystko co i jak. W tym tygodniu planuję dodać sklepik i jeszcze 1 klasę. RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Bobi - 06-02-2011 22:09 W Pielęgniarce tylko zmienione jest to że ma 340 hp... i d.u............... RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - gdfg - 06-02-2011 22:35 Bobi nie płacz, że ma "tylko" 340 hp... inne klasy mają po 310 i nikt nic nie mówi... RE: Nowy COD(trial) - propozycje, bugi, skargi - Kamil - 06-02-2011 23:25 Jak dla mnie to i tak jest dobrze, bo jak miała 420 to była po prostu czołgiem. Jak dla mnie to Żołnierz powinien mieć więcej hp, bo 100 przy takim ekwipunku to naprawdę mało. |