Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl

Pełna wersja: Adidas Pureboost Goedkoop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Adidas Pureboost Goedkoop
[Obrazek: Pureboost_Go_Shoes_Red_B75768_01_standard.jpg]


Die felbegeerde Black Boost-tooling keert terug naar de Adidas Pureboost Dames met een aantal nieuwe kleurstellingen die later deze maand worden uitgebracht als onderdeel van de adidas Pure Boost Black Boost-collectie. Het Adidas Pureboost Heren is niet zo populair geweest als zijn Ultra Boost-voorganger, gezien de felbegeerde combinatie van Primeknit en die ondersteunende hielkooi en overlay met drie strepen, maar het heeft die volledige Boost-middenzooleenheid voor een meer betaalbare prijs naar de massa gebracht punt. Vandaag krijgen we een kijkje in een zalmroze editie met contrasterende zwarte accenten die passen bij de bijgewerkte tussenzool en Night Cargo-optie voor een donkerdere, meer herfstklare esthetiek.

Move over, Ultra Boost, de Adidas Pureboost Sale neemt het deze week over, met morgen drie nieuwe kleurstellingen. Het meer betaalbare, maar nog steeds stijlvolle en comfortabele broertje van de Ultra Boost wordt gepresenteerd in drie nieuwe looks van "Legend Ink" met een zilveren Boost-middenzool, "Noble Ink" met fel roze-oranje verweven in het bovenwerk, en "Mystery Pink" dat ook gebruikt een donkere tint blauw en zilver Boost voor accenten.

ATR met staat voor All Terrain landt op de Adidas Pureboost Goedkoop, die het vermogen van de schoenen om tijdens de wintermaanden te dragen verbetert. Een van de eerste kleurstellingen die debuteerde, is gekleed in overwegend zwart met mesh over het bovenwerk. Daarnaast hebben we houtskooldetails en een White Boost-tussenzool. De look wordt afgemaakt met een robuuste buitenzool die is ondergedompeld in gom.
Przekierowanie